De Lianwaitechnologie heeft onlangs vier belangrijke digitale lassenmachines geïntroduceerd. Zij die interessant zijn kunnen roepen of WhatsApp: 13696424316 voor overleg.

July 26, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De Lianwaitechnologie heeft onlangs vier belangrijke digitale lassenmachines geïntroduceerd. Zij die interessant zijn kunnen roepen of WhatsApp: 13696424316 voor overleg.

De Lianwaitechnologie heeft onlangs vier belangrijke digitale lassenmachines geïntroduceerd. Zij die interessant zijn kunnen roepen of WhatsApp: 13696424316 voor overleg.

1. De producten omvatten hoofdzakelijk vier categorieën van producten:
1. Digitale de voedingreeks van het omschakelaarslassen: de machine van het celluloselassen, het booglassenmachine met hoge frekwentie van het impulsargon, halfautomatische het lassenmachine van de stroomkern, STTRMD-lassenmachine, enz.
2. Reeks de met motor van de geïntegreerde pijplijnmachine: LW230 machine met motor van het cellulose de argon-elektrische geïntegreerde lassen (met inbegrip van diesel versie en benzineversie), volledig automatisch enig-post geïntegreerd het lassenwerkstation met motor van LW350, volledig automatische dubbel-post met motor alle-in-Één van LW1000 lassend werkstation.
3. Van het de enig-toorts automatische lassen van de volledig-positiepijpleiding (tank) de machinereeks: LW3501 het pijpleidings (tank) magnetische wiel, volgt twee doelen dienende automatische lassenmachine, LW3503-pijpleiding (tank) magnetisch wiel, volgen Twee doelen dienende automatische lassenmachine, machine LW3505-van het pijpleidings (tank) de automatische lassen.
4. Van de lassengegevensverzameling en transmissie wolkenbeheersysteem: Lw-C01, lw-C02, enz.
Alle producten zijn volledig digitaal ontwerp, stabiele controle, mooie lassennaden en hoog pastarief voor film.